Harrastaminen

Nikkarointi

Askarteluhuone sijaitsee P-portaan päädyssä ja se on tarkoitettu kaikkien talon asukkaiden käyttöön, kuitenkin niin, että vanhemmat ovat vastuussa alaikäisten lastensa tekemisistä ja mahdollisista onnettomuuksista siellä. Avain luovutetaan panttia vastaan joka on maksettu taloyhtiön tilille ja tositetta vastaan. Avaimen myöntää Tapio Salonen (E 26). Jokainen käyttäjä on vastuussa siitä, että hänen jälkeensäkin tila on siisti ja kaikki työkalut ovat paikallaan käyttökunnossa. Lisää askarteluhuoneesta sekä tilan ja avaimen lunastamisesta löytyy askarteluhuone-sivulta.

Harrastekerhot, juhlat yms.

G-portaan kerhohuoneen voi varata myös yksityiskäyttöön, tilaan pääsee emännänavaimella. Tilan käytöstä ei peritä vuokraa. Huone täytyy käytön jälkeen siistiä. Kerhohuoneessa on myös lukittavia kaappeja, joita harrastajaryhmät voivat käyttää maksutta omiin tarpeisiinsa. Avaimen saa hallituksen puheenjohtajalta.

Tilkkukerho

Tilkkukerho kokoontuu tiistaisin 18.00-21.00 G-portaan kerhohuoneella. Pääosin kaikilla on omia kankaita, mutta kaapeista löytyy yhteisessä käytössä oleviakin. Pyykön Tiinalla (B11), Luoman Tuulalla (D21) ja Sulaojan Kikalla (J51) on avaimet ompelukerhon kaappeihin, joissa on mm. lahjoituksena saatu ompelukone, silitysrauta ja -lauta. Jos esim tarvitsee lyhentää housunlahkeita, ommella verhoja tai muuta, niin näitä koneita voivat kaikki käyttää hyväkseen. Kaapeista löytyy myös tilkkukirjoja, joista voi etsiä ideoita tai ensimäistä inspiratioota. Tilkkutyöt eivät vaadin kummoista ompelutaitoa, joten rohkeasti voi tulla mukaan vaikkei olisi ennen ommellutkaan.

Kuntosali

E-rapun väestönsuojassa toimii kuntosali johon voi lunastaa avaimen panttiperiaatteella Saloselta (E26). Kuntosalia on tarkoitus hieman kunnostaa viihtyisämmäksi. 
Avaimia tulee säilyttää niin, ettei näillä avaimilla päästäviin tiloihin pääse ketään asiatonta.
 

Lähialueen liikunta- ja harrastemahdollisuuksia: 

Helsingin kaupungin liikuntaviraston lähiöliikuttaja järjestää Pihlajamäen asukkaille liikunta- ja retkeilypuuhaa. Lisätietoja vasemmalla olevan Linkkejä-linkin alta.