Taloyhtiön asukkaille

PIHA-ALUEET

Maatasossa olevien asuntojen haltijoilla on käyttöoikeus ja hoitovelvoite yhtiön sisäpihan puoleiseen pihamaahan siltä osin kuin se on huoneiston edestä alunperin pensailla tai aidalla selkeästi rajattu. Huoneiston haltijoilla ei ole oikeutta laajentaa aluettaan tai tehdä yleisestä ilmeestä poikkeavia muutoksia esim. aitarakennelmia.

Vanhempien tehtävä on huolehtia, etteivät heidän lapsensa liiku muiden asukkaiden yksityiseen käyttöön tarkoitetuilla piha-alueilla. 

AUTOPAIKAT

Autopaikan voi varata ja sähkötolpan avaimen saa isännöitsijätoimistosta. Taloyhtiöllä on myös merkittyjä vieraspaikkoja, jotka on tarkoitettu ainoastaan talossa satunnaisesti vieraileville.

Etu- ja takapihan kulkuväylille pysäköiminen on kielletty.

PESUTUPA

Talon pesutupa ja pyykinkuivaushuone on G-portaassa, E-portaassa on pyykinkuivaushuone  ja mattojenkuivaushuone on P-portaan päädyssä. 

SAUNAVUOROT

Vuoron voi varata isännöitsijätoimistosta. Lenkkisaunat lämpiävät maanantaisin klo 19-21 G-portaassa. 

VÄESTÖSUOJA

Sijaitsee E-portaassa. Tilassa leikkiminen ja pelaaminen on kielletty. 

AVAINTENHALLINTA

Helsingin Lukkokeskus Oy
puh. 0201 242424
Latokartanontie 7, 00700 Helsinki
avoinna ma 8-18, ti-pe 8-16

Lisäavaimia voi tilata isännöitsijän kautta.

Turvallisuussyistä lukko on hyvä pitää aina takalukkoasennossa (valintanuppi yläasennossa), jolloin lukko ei avaudu ovan kahvasta painamalla.

________________________________________________________________

Ongelmatilanteissa voi kysyä apua taloyhtiön hallituksen jäseniltä, isännöitsijätoimistosta, huolto- ja siivousyhtiöstä. Näiden kaikkien yhteystiedot löytyvät ilmoitustauluilta sekä vasemmalla olevan Yhteystiedot-linkin alta.