Taloyhtiön asukkaille

AVAIMET

Talon pesutupa ja pyykinkuivaushuone on G-portaassa, E-portaassa on pyykinkuivaushuone  ja mattojenkuivaushuone on P-portaan päädyssä. Näihin tiloihin pääsee vain kaksoisura-avaimella (käy myös puutarhavajaan), jonka voi lunastaa isännöitsijätoimistosta. Taloyhtiöstä pois muuttaessaan asunnon luovuttaja (myyjä) luovuttaa pyykkituvan- ja ns. emännänavaimen (eli sen kaksoisura-avaimen) uudelle asukkaalle kaksoisura-avaimen panttimaksun hinnalla. Uuden asukkaan tehtävä on kuitata avaimen saaminen isännöitsijäntoimistossa.

PIHA-ALUEET

Maatasossa olevien asuntojen haltijoilla on käyttöoikeus ja hoitovelvoite yhtiön sisäpihan puoleiseen pihamaahan siltä osin kuin se on huoneiston edestä alunperin pensailla tai aidalla selkeästi rajattu. Huoneiston haltijoilla ei ole oikeutta laajentaa aluettaan tai tehdä yleisestä ilmeestä poikkeavia muutoksia esim. aitarakennelmia. Vanhempien tehtävä on huolehtia, etteivät heidän lapsensa liiku muiden asukkaiden yksityiseen käyttöön tarkoitetuilla piha-alueilla. 

AUTOPAIKAT

Autopaikan voi varata ja sähkötolpan avaimen saa isännöitsijätoimistosta. Taloyhtiöllä on myös merkittyjä vieraspaikkoja, jotka on tarkoitettu ainoastaan talossa satunnaisesti vieraileville enintään 24. tunniksi kerrallaan. Etu- ja takapihan kulkuväylille pysäköiminen on kielletty.

 SAUNAVUOROT

Vuoron voi varata isännöitsijätoimistosta. Lenkkisaunat lämpiävät maanantaisin klo 19-21 G-portaassa. 

VÄESTÖSUOJA

Sijaitsee E-portaassa. Tilassa leikkiminen ja pelaaminen on kielletty järjestyshäiriöiden vuoksi. 

Ongelmatilanteissa voi kysyä apua taloyhtiön hallituksen jäseniltä, isännöitsijätoimistosta, huolto- ja siivousyhtiöstä. Näiden kaikkien yhteystiedot löytyvät ilmoitustauluilta sekä vasemmalla olevan Yhteystiedot-linkin alta..