Linkkejä

Pihlajamäen palvelut

Pihlajamäen kaupunginosasivut luettelevat kattavasti kaupungin tarjoamat alueen palvelut, mm. liikuntapaikat, koulut, päiväkodit ja leikkipuistot jne yhteystietoineen ja linkkeineen. 

Pihlajamäen lähiöliikunta 

Lähiöliikunta parantaa asukkaiden elämänlaatua, edistää terveellisiä elämäntapoja ja lisää lähiössä viihtymistä!
Lähiöliikunta on kehitetty yhteistyössä Helsingin Kaupungin lähiöprojektin kanssa.

Lähiöaseman toimintaa

Kohtaamis- ja tapahtumapaikka pihlajamäkeläisille. Linkin takana viikko-ohjelma ja yhteystiedot. katso myös cafe lähiö.

Pihlajamäen kaupunginosan sivut 

Kaupungiosan omat sivut kertovat Pihlajamäen tapahtumista, nähtävyyksistä, luonnosta ja historiasta.  

Palvelukartta 

Pihlajamäen kotisivujen (www.pihlajamaki.info) toimituksen ylläpitämä Pihlajamäen palvelukartta.

Näköalalähiö Helsingissä - Pihlajamäki

 

Malmin seurakunta

Malmin seurakunta hoitaa Pihlajamäen asukkaiden uskonasioita. Pihlajamäen kirkko sijaitsee osoitteessa Liusketie 1. Kuorotoimintaa seurakunnalla Pihlajanmarjoissa.

Työväenopiston koillinen alueopisto

Työväenopistossa voit opiskella kursseilla muun muassa kieliä, käsitöitä ja kuvataiteita, kirjallisuutta ja näyttämöaineita, kotitaloutta, merenkulkua, musiikkia, tietotekniikkaa, yhteiskunnallisia aineita, liikuntaa ja tanssia.

MAK-Kiinteistöhuolto

Jos sinulla on korjauspyyntö reippaalle talonmiehellemme Jukalle, soita kiinteistöhuollon palvelunumeroon ja jätä hänelle viesti.

VUO-Kiinteistöpalvelut 

Isännöitsijänämme toimii VUO-Kiinteistöpalvelujen Tuomo Naskali. Isännöitsijätoimistosta saat mm. isännöitsijätodistukset, lämmitystolppien avaimet jne.

Helsingin kiinteistöviraston Hitas-pörssi 

Hitas-asuntojen ilmoituspaikka on tarkoitettu hitas-asunnon omistajille, jotka haluavat asuntonsa myynti-ilmoituksen asuntoasiainosaston internet-sivuille. Myynti-ilmoitus on voimassa kahden kuukauden ajan. Asunnon omistaja voi halutessaan
poistaa ilmoituksen myös ennen voimassaoloajan päättymistä.

Asuntojen hintatiedot

Ympäristöministeriö pitää kirjaa toteutuneista asuntokaupoista Suomen viidessätoista suurimmassa kaupungissa ja hinta- ja laatutietoja voi selata hintatietopalvelusta.

Karttapalvelu

Helsingin karttapalvelun avulla voit etsiä kadunnimien perusteella karttoja kaupungin alueelta. Sivuilla on myös linkit sekä Espoon että Vantaan vastaaviin palveluihin.

Helsingin Kaupungin Kiinteistövirasto 

Asuntojen myynti taloyhtiöstä vaatii enimmäishintalaskelmaa, jonka Kiinteistövirasto toimittaa. Heiltä saa myös puhelimitse neuvontaa kiinteistöasioissa.